Een aankoop terugsturen

Uw Birkenstocks passen niet of ze zijn beschadigd? De maat is niet juist, ...? Geen probleem! U kunt uw aankoop terugsturen vanuit België of Luxemburg binnen 14 dagen na de ontvangst.

Mijn Birkenstocks terugsturen

U kunt uw pakket terugsturen vanuit België of Luxemburg binnen 14 dagen na de ontvangst van het pakket. U hoeft enkel de procedure voor terugzendingen te volgen en het formulier dat daarvoor is voorzien, in te vullen. Wij zorgen voor de terugbetaling, zodra we uw pakket ontvangen hebben. Ook artikelen die tijdens promotieacties of solden werden gekocht, kunnen worden teruggestuurd.

Hoe verloopt de terugbetaling als ik een pakket terugstuur?

Wij voeren de terugbetaling uit volgens de methode die werd gebruikt bij de aankoop. Indien de betaling werd voldaan via bankoverschrijving, gelieve dan het rekeningnummer te vermelden waarop het bedrag zal worden gestort.

Kan ik mijn aankoop omruilen?

U kunt uw aankoop omruilen zolang er voorraad beschikbaar is. U kunt een artikel enkel omruilen voor een identiek artikel in een andere maat. Indien u uw artikel wenst om te ruilen voor een andere kleur of een ander model, dan raden wij u aan om het artikel naar ons terug te sturen via de transporteur van uw keuze en om een nieuwe bestelling te plaatsen online.

Vul het terugzendformulier in om een omruiling te vragen. Vervolgens kunt u uw pakket terugsturen. Zodra wij dit ontvangen hebben, sturen wij u het nieuwe artikel.

Niet tevreden over uw aankoop? Wij betalen u terug.

U hebt het recht om ons te laten weten dat u afziet van uw aankoop, zonder boete of opgave van reden, binnen 14 werkdagen na de dag van de levering. Als u aan alle vereiste voorwaarden hebt voldaan, gaan wij over tot terugbetaling of omruiling.

Terugbetalingsvoorwaarden

De terugbetaling wordt uitgevoerd binnen maximaal 14 dagen na de uitoefening van het herroepingsrecht. Indien het product evenwel niet werd terugbezorgd binnen 14 dagen, wordt de terugbetaling uitgesteld, totdat u ons een bewijs van de terugzending van het pakket hebt overgemaakt.

Procedure voor terugzending

U wilt een aankoop terugzenden of ruilen? Geen probleem! U kunt uw aankoop terugsturen naar ons vanuit België of Luxemburg binnen 14 dagen na de ontvangst, volgens deze werkwijze:

1. Het terugzendformulier invullen

Om een terugzending/omruiling uit te voeren, vult u het terugzendformulier in om ons op de hoogte te brengen van uw beslissing.

2. Het pakket klaarmaken

Maak de artikelen die u niet hebt gebruikt en wilt terugzenden, klaar, met hun originele verpakking en etikettering.

De producten moeten zich in dezelfde staat bevinden als op het ogenblik van hun ontvangst, inclusief hun verpakking. Wij aanvaarden en terugbetalen in geen geval een product dat werd gebruikt, gedragen, beschadigd, gewassen of bevuild door de klant of waarvan de verpakking beschadigd is. Het is belangrijk om het pakket goed te sluiten.

3. Het pakket terugzenden

Dien uw pakket in bij een transporteur van uw keuze en stuur het naar het volgende adres:

Lanaform SA
Rue de la Légende 55
4141 Louveigné
Belgique

Denk eraan om het terugzendformulier toe te voegen aan het pakket.

4. Beheer van de terugzendingen en terugbetalingen

Zodra het product in ontvangst genomen is in ons depot, controleren wij of de hierboven uiteengezette voorwaarden werden nageleefd en gaan we over tot de terugbetaling van uw aankoop of de gewenste omruiling als het paar op voorraad is.

Wij voeren de terugbetaling uit volgens de methode die werd gebruikt bij de aankoop. Indien de betaling werd voldaan via bankoverschrijving, gelieve dan het rekeningnummer te vermelden waarop het bedrag zal worden gestort.

De portkosten voor de terugzending van het product zijn voor uw rekening, tenzij een gebrek wordt vastgesteld. In dat geval komt uw terugzending in aanmerking voor terugbetaling van de terugzendkosten op vertoon van de kwitantie van de gebruikte transporteur.

Voor alle vragen in verband met de modaliteiten voor de verzaking, kunt u een mail sturen naar info@lanaform.com.

Terugzendformulier